• Login

Het Kasteel van Rhoon


Prachtige locatie onder de rook van Rotterdam met zeven kasteelzalen. Uitermate geschikt voor diners, recepties, huwelijken, feesten en andere bijeenkomsten. Culinair zult u hier niet tekort komen!

Lees meer

Art & Dining


Gevestigd in het Dordrechts Museum vindt u hier een restaurant, wijnbar, private dining salon en een auditorium voor grote gezelschappen. Door de waardevolle kunst ervaart u een heel eigen sfeer. 

Lees meer

Het Wapen van Rhoon


In het monumentale pand is een brasserie, eetcafé en hotel gevestigd. Aan de zonnige achterzijde vindt u het loungeterras RHN42. Zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, koffie of gezellig borrelen.

Lees meer

Het Kasteel van Rhoon


Gelegen in Het Kasteel van Rhoon, zes dagen per week geopend voor lunch en diner. Laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes van meesterkok Johan van Groeninge

Lees meer

LKKR Rhoon


In deze winkel in Rhoon vindt u dagverse vis, tapas, de lekkerste olijven van Zuid-Holland en delicatessen. Neem gerust even plaats aan één van de tafeltjes voor een kop koffie of glaasje wijn met wat lekkers.

Lees meer

Kookstudio het Oude Reghthuys


Koken met vrienden of familie en daarna samen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Ook met een zakelijk gezelschap erg leuk! Alleen of met z’n tweeën kunt u zich inschrijven voor één van de themalessen.

Lees meer

Catering op niveau

afb_catering_op_niveau
Een horeca-imperium met een meesterkok als eigenaar staat natuurlijk garant voor catering op topniveau. Van klein tot (heel!) groot en van eenvoudig en eerlijk tot culinaire hoogstandjes. Passend binnen elk budget.

Lees meer

Van Ja tot Z


Schakel dit weddingplanning bureau in voor een zorgeloze trouwdag of de event afdeling voor een groots evenement. Van JA tot Z staat garant voor creatieve ideeën.

Lees meer

Boekingen

Als u Ad Janssen wilt inzetten voor bijvoorbeeld een kookdemonstratie, presentatie, workshop, jury-deelname of ander evenement kunt u onderstaand aanvraagformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op m.b.t. de beschikbaarheid en het maken van een offerte.

Voor boekingen of meer informatie mag u contact opnemen met ons hoofdkantoor via (010) 506 16 00 of door te mailen naar info@gasterhoon.nl.

Boek nu