• Login

Lunch-TV en Tearoom

Wat veel mensen niet weten is dat mijn televisiecarrière in maart 2000 is begonnen in het programma TEAROOM bij RTL 4.
Na een screentest voor Albert Heijn, werd ik gevraagd om dagelijks het kook-item te verzorgen in dit programma, waarvan de presentatie in handen was van Ellen Brusse. Het programma werd gesponsord door Air Miles. Sport 7 was net over en de redactie-leden werden door Joop van der Ende op dit middag-programma gezet om, tussen 16.00 uur tot 17.00 uur, voor luchtige en gezellige tv te zorgen. TEAROOM was destijds eigenlijk de tegenhanger van de toen populaire Vijf uur Show .

Aan het eind van het seizoen ontmoette ik Mark Dullaart, destijds directeur van Ivo Niehe produkties, op de Good Food Show in Birmingham. Mark liet mij weten een Meesterkok te zoeken voor het nieuwe TROS programma Lunch TV dat dagelijks tussen 12.00 tot 13.00 uur op Nederland 2 zou worden uitgezonden. Ik had bij TEAROOM al ontdekt dat ik televisie echt een ontzettend leuk medium vind om voor te werken en dat ook het ‘koken-voor-kijkers’ mij erg goed bevalt… Een nieuw tv-programma vond ik dus hartstikke leuk; Lunch TV was ook mijn kennismaking met de ‘Grootse Familie van Nederland’ waar ik me tot op de dag van vandaag ontzettend thuis voel!

Bekijk hier het fotoalbum van Lunch-TV.

vakantie_lunch_tv