1969: Opleiding brood- en banket in Eindhoven
1973: Opleiding comsumptieve technieken in Eindhoven
1984: Opleiding leermeester in Breda
1985: Gespecialiseerd restaurantkok patisserie in Zoetermeer
1985: Gespecialiseerd restaurantkok warme keuken in Zoetermeer
1986: Gespecialiseerd restaurantkok koude keuken in Zoetermeer
1987: Opleiding keukenmanagement in Zoetermeer
1987: Opleiding personeelsmanagement in Zoetermeer
1988: Behalen van titel Meesterkok in Zoetermeer
2004: Budgetkoken; gezonde 4-persoons maaltijden voor € 9,00
2004: Glutenvrij genieten dvd
2005: Snel & Lekker koken; smakelijke 3-gangenmenu’s in 1000 seconden
2005: Fijn Lijntje; koolhydraatarme voedingsmethode
2005: Lekker Koken agenda 2006
2005: Dit Eten We Vandaag!; eenvoudig te bereiden gerechten
2006: Sandwiches voor Lingo en soesjes voor Friends
2004: TROSkompas – televisiegids
2004: FanMail – ledenmagazine TROS
2004: Weekblad Privé – weekblad
2005: AD – landelijk dagblad
2005: Le Journal – maandelijks vakblad Délifrance
2006: Kabelkrant Capelle aan den IJssel – locale omroep
2006: Rijnmond Business – maandelijks businessmagazine
2008: GLANS magazine – regionaal lifestyle magazine
1974: Leerling-kok in restaurant De Hofstee in Bladel
1976: Sous-chef in restaurant Pieter Breugel in Hilvarenbeek
1978: Chef-kok in De Posthoorn in Oisterwijk
1980: Chef-kok/bedrijfsleider ’t Koetshuis in Tilburg
1983: Chef-kok in Dalan in Esbeek
1987: Chef-kok in restaurant De Hofstee in Bladel
1988: Chef-kok in Het Kasteel van Rhoon
1996: Overname Het Kasteel van Rhoon
2000: Overname Muziekcafé Janssen in Reusel
2001: Oprichting Kookstudio Het Oude Regthuys
2002: Overname Het Wapen van Rhoon
2002: Overname Orangerie De Rhoonse Grienden
2003: Neerzetten ‘de nieuwe Nederlandse keuken’ in BIGGO restaurant
2005: Uitbreiding van Het Kasteel van Rhoon met Het Bruidshuisje
2005: Oprichting Van JA tot Z weddingplanning & events als mede-eigenaar
2006: Uitbreiding van Het Kasteel van Rhoon met Het Wijnhuis
2006: Overname Jeroen van der Graaf taartarchitect
2008: Nieuw horecabedrijf: Bellevue Groothoofd hotel culinair
2010: Start delicatessenwinkel Sweet & Salty
2010: Start Museumrestaurant Art & Dining
2013: Vernieuwing Sweet & Salty naar LKKR Rhoon
2015: Oprichting De Poort van Dordt
2018: Horecapartner de RotterTram
2020: Nieuw horecabedrijf: Restaurant Bij Ad
2020: Horecapartner Landgoed Vidaa
1985: Bestuursfunctie ‘Nederlandse Club van Koks’
1989: Bestuursfunctie ‘t Gilde van Nederlandse Meesterkoks
1990: Bestuursfunctie Europese gemeenschap van koks ‘Eurotoques’,
2002: Voorzittersschap Chateaux et Résidences Gastronomiques
2004: Nederlands asperge-ambassadeur 2004
2005: Ambassadeurschap Koppert Cress
2011: Onderscheiding Meest Markante Horeca-ondernemer 2010 (door KHN en HE)
1989: Oprichting Annoncée Culinaire – maandelijks vaktijdschrift
1994: Opstarten European Fine Food Fair – vakbeurs te Maastricht
1997: Oprichting Club Cuisine – maandelijks consumentenmagazine
1998: Oprichting De Kok – tweemaandelijks vaktijdschrift
1997: Tearoom – RTL 4
2000: Lunch TV – TROS
2003: TROS Middag Magazine
2003: 1000 Seconden – TROS
2004: TROS Tafel Twee
2004: De Wereld van K3
2006: Zomeravondcafé – TROS