panart16 dec 2014Recepten0 Lasagne van cake en aardbeien Ingrediënten voor 12 porties 250 g cakemeel 250 g boter 6 eieren 200 g poedersuiker 2 dl slagroom 400 g aardbeien 300 g gekleurde muisjes Werkwijze Klop de boter los en wit en vermeng dit met de helft van de gekleurde muisjes. Meng de eieren één voor één door de botermassa totdat alles is opgenomen. Zeef het cakemeel door een fijne zeef en spatel dit door de luchtige boter. Vet een cakevorm in en giet het beslag in de vorm. Bak de cake ca 50 minuten in de oven van 170 graden. Stort de cake uit de vorm en laat deze op een rekje afkoelen. Klop de slagroom met de poedersuiker op. Maak de aardbeien schoon en snijd deze in stukjes. Snijd de cake in plakjes en besmeer deze met de slagroom. Maak torentjes van 3 plakjes cake en decoreer met de gesneden aardbeien en de overgebleven muisjes.